assessorament i serveis d’autopublicació

La Bibliogràfica és en sí mateixa una declaració d’intencions i és alhora un espai de suport a autors i artistes emergents que necessiten assessorament, experiència i eines professionals d’edició per tal de convertir els seus projectes artístics en un llibre de qualitat distribuïble en el mercat professional de l’art.

Libro gráfico

La Bibliogràfica és un nexe i una baula necessària per tal d’ajudar als artistes emergents en aquest pas cap a la professionalització. Va néixer per vocació de suport cultural justament perquè aquí no existeix una indústria editorial centrada en el fotollibre i en el llibre d’artista. És per això, i per mirar d’omplir aquestes llacunes, que a La Bibliogràfica oferim aquestes eines i suport per a la creació de dispositius artístics i culturals en forma de llibres per a artistes.

Una biblioteca gràfica

Per ajudar en aquesta tasca, La Bibliogràfica compta amb una biblioteca de llibres gràfics i d’art (fotografia, disseny i llibres d’artista…) que serveixen de referència i suport continu per a nous projectes.

Opcions d'accesibilitat